Hvad siger andre om min hjælp?

Jette R., Brønderslev.

Kan varmt anbefale Louisa som privat socialrådgiver og bisidder. Hun hjalp mig igennem et forløb til fastholdelsesfleksjob. Louisa var bisidder ved samtaler på Jobcentret og hos min arbejdsgiver. Uden Louisas hjælp var jeg ikke kommet igennem det forløb ovenpå flere operationer. Louisa er smilende, lyttende, forstående, meget imødekommende og en rar person. Louisa er kompetent og dygtig inden for sit fag og kan noget helt særligt, når det kommer til medmenneskeligheden. Kan på det varmeste anbefale Louisa.

​Sonja A., Aabybro.

Uden Louisa var jeg gået helt i hundene. Det evige pres fra kommunen, når man er HELT i knæ, var en forfærdelig oplevelse og endte også med at presse mig ud på arbejdsmarkedet, inden jeg var mentalt klar. Den byrde bærer jeg stadig med mig hver dag. Men uden Louisa var jeg ikke så klar, at jeg kan fungere i dag.

Nina E. L. M.​, Mariager.

Engagement og imødekommende med stor viden og drivkraft. Den lettere vej til retfærdighed, begynder hos Louisa McKennell. Aldrig har jeg mødt et menneske, som vil gå så langt og kæmpe en så hård kamp, som Louisa har gjort for mig. Hun er konkret og handlekraftig. Hun får mine største anbefalinger.

Hanne A., Krejbjerg

Ovenpå min arbejdsskade og en tragisk ulykke i mit liv, hjalp Louisa mig videre mod mit mål. Nemlig at få færdiggjort min uddannelse med svendebrev. Det var dog som bisidder, mens jeg var i kløerne på Skive Kommune. Med Louisas dygtige og kyndige hjælp, hjalp hun mig med at finde en løsning, så det kunne lade sig gøre. Hun har altid været der for mig, og det er jeg hende evigt taknemmelig for.

​Per G., Aalborg.

Da jeg havde brug for professionel rådgivning i forhold til min arbejdsskade til Aalborg Kommune, brugte jeg en privat socialrådgiver/bisidder, Louisa McKennell. Hun kan på det kraftigste anbefales, da der er styr på paragrafferne i henhold til lovgivningen. Så snyd ikke jer selv for professionel rådgivning. Tøv ikke med at tage kontakt til Louisa McKennell, inden det er for sent i forhold til din sag, hvor der er brug for hjælp. Jeg vil ikke tøve med at tage kontakt igen.

Sonny P., Aarhus.

Tak for et godt samarbejde. Mit største indtryk var at blive mødt med stor forståelse for mine udfordringer, samt godt og skarpt overblik over min sag. Jeg har følt mig i trygge hænder under hele forløbet og kan derfor kun anbefale Louisa McKennell som professionel bisidder og privat socialrådgiver. Det var rart allerede ved første telefonkontakt, fordi Louisa var ærlig og havde mange års erfaring. Jeg var også tryg, fordi jeg vidste, at uanset hvad ville hun være der for mig. ​

Birte C., Hadsund.

Jeg vil give Louisa McKennell mine største og varmeste anbefalinger. Hun er et dejligt menneske med hjertet på det rigtige sted, arbejder virkelig for hendes klienters bedste, hun bruger den tid, der skal til, på at lytte til en, kommer med gode redskaber og idéer til hjælp og selvhjælp. Kan kun sige, at hvis jeg ikke havde haft Louisa med til diverse samtaler hos behandlere og Jobcentret, mm., havde jeg ikke været, hvor jeg er i dag. Hun er en fantastisk støtte. Vil varmt anbefale hende som bisidder mm., hvis der skulle være behov for det. Hun har også været en stor hjælp, når hun bl.a. besøgte mig i mit hjem, hvor hun også har talt med min mand og vores børn. Louisa er en uvurderlig hjælp. Tak for hende.​

Kirsten, pårørende.

Louisa er den første faglige og kompetente person, jeg har mødt efter 3 års stilstand i et kommunalt system. Louisa mestrer paragrafferne, tager kampen op og samtidig rummer hun alle de følelser, der dukker op både som ramt og ikke mindst som pårørende. Jeg føler mig hørt, og den følelse er stor. Tak for det. 

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt, og giver gerne en forklaring, hvis der er noget du er i tvivl om.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

Karriere uden Barrierer

CVR: ​35504303

Kontakt info:

Telefon: 50 15 11 00

E-mail: info@mckennell.dk