Jeg er privat socialrådgiver, og jeg står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for privat socialrådgivning i Aabybro, Aalborg eller det øvrige Nordjylland samt Midtjylland. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for mit fag.

Sådan kan jeg som privat socialrådgiver hjælpe dig

Jeg sørger for at sætte mig grundigt ind i din sag. Det betyder blandt andet, at jeg selv indhenter alle de nødvendige oplysninger med dit samtykke, og at jeg giver dig en plan for, hvordan jeg vurderer, du bliver bedst stillet.

Derudover sørger jeg for at drøfte de forskellige muligheder med dig. Jeg forklarer, hvordan lovgivningen ser ud på det konkrete område, og jeg støtter dig i din beslutning om, hvad der er vigtigt for dig.

Du kan altid ringe til mig for at få vendt nogle tanker og stille spørgsmål. Det gælder også, når du er frustreret og bange. Med en privat socialrådgiver som mig ved din side skal du ikke gå alene rundt med dine tanker og spørgsmål.

Bliver du dårligt behandlet, eller modtager du ulovlige afgørelser, laver jeg en professionel klage for dig. Jeg sørger for, at dine argumenter bliver hørt og så er du ikke alene med det...

Helt konkret kan jeg:

  • Klare opgaver for dig og tage kontakt, så du kan fokusere på at få overskud til dig selv og det, der er vigtigt for dig
  • Tage med dig til svære samtaler
  • Kontakte dig løbende, så du hele tiden har min støtte ved din side

Prisen på privat socialrådgivning

Det koster 600 kr. pr. time for privat socialrådgivning.

Efter 1-2 samtaler vil jeg kunne give dig realistiske og konkrete handlemuligheder, ligesom jeg under hele forløbet vil kunne støtte og rådgive dig.

Kontakt mig for et personligt forløb

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 50 15 11 00, e-mail info@mckennell.dk eller via min kontaktformular i siden.

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt, og giver gerne en forklaring, hvis der er noget du er i tvivl om.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

Karriere uden Barrierer

CVR: ​35504303

Kontakt info:

Telefon: 50 15 11 00

E-mail: info@mckennell.dk