Professionel bisidder til svære møder eller samtaler

Du står og skal til en svær samtale – på jobbet, på kommunen, på Jobcentret, på sygehuset, hos familieretshuset eller et andet sted. Det skal du ikke være alene med! Du har ret til en bisidder. Måske har du en ven eller et familiemedlem, der kan tage med – måske har du ikke nogen. Her kan jeg hjælpe.

Jeg er professionel bisidder og privat socialrådgiver, og jeg står klar til at hjælpe dig, hvis du skal til en svær samtale i Aabybro, Aalborg eller det øvrige Nordjylland eller Midtjylland og har brug for støtte.

Hvad er en bisidder?

En bisidder er en person, der kan støtte og hjælpe dig under en vigtig eller svær samtale. Vedkommende kan hjælpe dig med at stille relevante spørgsmål, huske dig på det, du gerne vil få sagt, og som efter samtalen kan hjælpe dig med at få klarhed over, hvad der egentlig blev besluttet og sagt.

Med en professionel besidder er du sikker på, at du får svar på alle spørgsmål – også dem som du ikke selv havde tænkt på. Du får hjælp til at forstå, hvad der bliver sagt og aftalt. Min støtte er 100 % uvildig og helt fri af personlige interesser. Det får du med en professionel bisidder – og så er du ikke alene med det.

Det koster min hjælp

For kun 600 kr. kører jeg op til 100 km (frem og tilbage) og er din støtte under mødet (op til 1 time). 

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker, så de ikke står alene. Jeg er en rutineret og professionel bisidder, og jeg sætter mig hurtigt ind i din situation.

Hvis du kunne tænke dig et forløb, hvor vi snakker sammen før, under og efter mødet, koster det 600 kr. pr. time. Jeg afregner for hvert påbegyndt kvarter.

Kontakt mig og bestil mig som professionel bisidder

Ønsker du at bestille mig som professionel bisidder til en svær samtale eller et vigtigt møde, kan jeg kontaktes på telefon 50 15 11 00, e-mail info@mckennell.dk eller via kontaktformularen.

​​

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt, og giver gerne en forklaring, hvis der er noget du er i tvivl om.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

Karriere uden Barrierer

CVR: ​35504303

Kontakt info:

Telefon: 50 15 11 00

E-mail: info@mckennell.dk