Samtalegrupper: Mød andre i samme båd

På grund af Corona og forsamlingsforbuddet,
​så er samtalegrupper pt. aflyst.​

Er du syg eller handicappet – og tænker du på, hvad det betyder for dit arbejde, eller savner du et job? Mangler du nogen at snakke med om det – og kunne du godt bruge lidt hjælp til at komme videre? 

Så kom og mød andre i samme båd 😊

Jeg tilbyder samtalegrupper for personer i henholdsvis Aabybro, Aalborg og det øvrige Nordjylland samt Midtjylland, hvor jeg åbner dørene for maksimalt 9 personer. Her mødes vi på en samtalecafé, hvor vi snakker om de udfordringer, som I hver især har, og jeg sørger for at udarbejde små oplæg, som vi kan snakke ud fra.

Praktiske informationer om mine samtalegrupper

Nedenfor kan du finde praktiske informationer om, hvornår og hvor mine samtalegrupper foregår:

Hvornår:

Vi mødes onsdag i lige uger – med undtagelse af skoleferier.

Tidspunktet er kl. 16-18.

Hvor:

Gjøl Natur- og Kulturcafé, Gjøl Havn.

Pris:

Det er helt gratis at være med – og helt anonymt! 

Så er du ikke alene med det…

Kontakt mig for tilmelding eller yderligere information

Indtil videre er det nødvendigt med tilmelding til mine samtalegrupper. Kunne du tænke dig at mødes med andre, der har det ligesom dig, kan du tilmelde dig ved at ringe til mig på telefon 50 15 11 00.

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for yderligere information omkring mine samtalegrupper, er du også velkommen til at skrive til mig på min e-mail info@mckennell.dk eller ved at udfylde min kontaktformular her på denne side. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt, og giver gerne en forklaring, hvis der er noget du er i tvivl omkring.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

Karriere uden barrierer 

CVR: ​35504303

Kontakt info:

Telefon: 50 15 11 00

E-mail: info@mckennell.dk