Jeg er en RIGTIG socialrådgiver! Sådan én, der vejleder og rådgiver mennesker. Jeg arbejder for at forstå baggrunden for det enkelte menneskes situation og finder løsninger på udfordringer. Det har jeg gjort som socialrådgiver i over 20 år – men det ligger også i mit DNA, at jeg kan lide at hjælpe folk videre. 

Jeg er også en GRUNDIG socialrådgiver! Jeg har spottet nogle huller i den kommunale sagsbehandling i Jobcentret, og derfor arbejder jeg ikke længere der. Nu arbejder jeg for at lukke hullerne, så du, som min kunde, får en kompetent sagsbehandling.

Jeg er en SYNLIG socialrådgiver! Jeg er nemlig let at få fat i, og jeg stiller gerne op for dig til for eksempel møder eller i forbindelse med korrespondance med Jobcentret.

Mine kunder skal aldrig føle sig alene. Det er vigtigt for mig. 

Jeg skaber RESULTATER! Mine kunder kommer videre og fortæller om det til andre. De fleste af mine kunder har hørt om mig fra andre. Læger, psykologer og andre socialrådgivere anbefaler mig.

Hvis du tager mig med som din private socialrådgiver i dit Jobcenterforløb, får du den rigtige hjælp. Det er hårdt og krævende at være syg og i et Jobcenterforløb – det skal ikke også være nedværdigende og gøre dig mere syg. Dine synspunkter og ønsker skal høres. 

Et kort indblik

Her får du et indblik i nogle af de forskellige ting, der har været med til at skabe grundlaget for min erfaring, viden og kompetencer, siden min uddannelse som socialrådgiver fra Aalborg Universitet i 2001. Mit CV er gennem årene blevet fyldt med spændende, alsidige arbejdsopgaver, og dette har gjort, at jeg den dag i dag kan vejlede og rådgive lige præcis dig, så du får den rigtige hjælp til din situation.

1