Telefonrådgivning: Få en halv times gratis telefonisk rådgivning

Har du et hurtigt spørgsmål omkring din situation, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med? Så ringer eller skriver du bare. Du kan få 1/2 times gratis vejledning én gang.

Det er som udgangspunkt gratis, men bliver vi enige om et fortsat samarbejde, betaler du halv pris for den halve time (200 kr.).

Sådan kan jeg hjælpe dig:

Jeg er privat socialrådgiver med over 20 års erfaring inden for socialrådgiverfaget. Jeg arbejder hver dag med mange forskellige mennesker, som har forskellige udfordringer. 

Det kan for eksempel være, at du har brug for støtte i hverdagen, det kan være, at du har behov for hjælp i forhold til kontakten med kommunen eller jobcentret. 

Ellers kan det være, at du har brug for en professionel bisidder, der kan tage med dig til en svær samtale - jeg kan bisidde dig både fysisk og online.

Privat socialrådgivning koster 200 kr. pr. påbegyndt kvarter.

Kørsel i forbindelse med mit arbejde afregnes efter Statens takster (2024: 2,23 kr. pr. km)

Kontakt mig og benyt dig af min gratis telefonrådgivning

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du ønsker at gøre brug af op til en halv times gratis telefonrådgivning omkring din sag, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. 

For gratis telefonrådgivning kan jeg kontaktes på telefon 50 15 11 00.
Alternativt kan du også skrive til min e-mail info@mckennell.dk eller udfylde kontaktformularen her på denne side, hvis du har nogle spørgsmål.