Professionel bisidder til svære møder eller samtaler

Du står, og skal til en svær samtale – på jobbet, på kommunen, på Jobcentret, på sygehuset eller et andet sted. Det skal du ikke være alene med! Du har ret til en bisidder. Måske har du en ven eller et familiemedlem, der kan tage med – måske har du ikke nogen. Her kan jeg hjælpe.

Jeg er professionel bisidder og privat socialrådgiver, og jeg står klar til at hjælpe dig, hvis du skal til en svær samtale.

Jeg kan bisidde dig fysisk eller online.

Hvad er en bisidder?

En bisidder er en person, der kan støtte og hjælpe dig under en vigtig eller svær samtale. Vedkommende kan hjælpe dig med at stille relevante spørgsmål, huske dig på det, du gerne vil få sagt, og som efter samtalen kan hjælpe dig med at få klarhed over, hvad der egentlig blev besluttet og sagt.

Med en professionel besidder er du sikker på, at du får svar på alle spørgsmål – også dem som du ikke selv havde tænkt på. Du får hjælp til at forstå, hvad der bliver sagt og aftalt. Min støtte er 100 % uvildig og helt fri af personlige interesser. Det får du med en professionel bisidder.

Det koster min hjælp:

200 kr. pr. påbegyndt kvarter.
Kørsel i forbindelse med mit arbejde afregnes efter Statens takster (2024: 2,23 kr. pr. km.)

Jeg har 20 års erfaring med at hjælpe mennesker, så de ikke står alene. Jeg er en rutineret og professionel bisidder, og jeg sætter mig hurtigt ind i din situation.